Prilikom opremanja predsoblja ili ulaznog prostora treba obratiti pažnju kako na funkcionalnost, tako i na izgled budući da se radi o prostoru koji stvara prvi dojam o Vašoj kući ili stanu.

Bilo da se radi o ugradbenim ormarima, komodama, ogledalima, ormarićima za cipele, klupicama ili drugim uobičajenim elementima predsoblja, njihov zadatak je da osiguraju dostatan prostor za odlaganje većih ili manjih komada odjeće ili obuće.

Budući da je predsoblje u pravilu mali prostor, najčešće opterećen i instalacijama struje i plina, treba njegovom uređenju pridati veću pažnju kako bi se elementi rasporedili funkcionalno i omogućili dovoljno prostora za odlaganje stvari, a istodobno “zatvorili” sve “cijevi i mjerne satove” te podariti predsoblju i ljepši vizualni izgled.

Želite li da Vaše predsoblje ili hodnik budu i nešto više, a ne samo odlagalište jakni, kaputa i obuće, nazovite nas, jer za nas niti jedan prostor nije toliko problematičan da se ne bi mogao urediti funkcionalno, lijepo i maštovito.